torsdag 16 december 2010

SVT Play

Om appen
Om du inte känner till det så har SVT en tjänst på sin hemsida som heter SVT Play. Där kan man se alla TV-program (om inte alla så väldigt många) som sänts på SVT helt gratis. Nu kan du få SVT Play i din iPhone. Alltså som krävs är uppkoppling till Internet via Wi-Fi eller 3G.

I appen kan du alltså se TV-program, men även livesändningar och klipp. Programmen är sorterade i bokstavsordning och i kategorier. Du kan även enkelt favoritmarkera program som då hamnar under en egen flik.

Mina åsikter
Jag tycker att appen är riktigt bra! Den är extremt snygg och lätt att ha att göra med. Dessutom är den väldigt genomtänkt då det finns funktioner som rekommendationer, en sökfunktion, mest sedda program mm.

Är appen värd att skaffa?
Appen är deffinitivt värd att skaffa. Till att börja med är den gratis. För det andra så fungerar den väldigt bra. Även om man inte är ett fan av SVTs program så finns det säkert något du gillar, eller någon du känner kanske vill se något. Någon gång kommer man säkert att ha nytta av den. Det är en typisk app som är väldigt bra att.

Pris
Gratis!

Betyg
En solklar femma!

5/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar