måndag 8 november 2010

Svensk Engelskt Lexikon

Om appen
Svensk Engelskt Lexikon är en app från bab.la GmbH som helt enkelt är en app där man kan slå upp svenska samt engelska ord och få översättningen. Appen kräver ingen 3G eller WiFi-uppkoppling för att kunna slå upp ord. När man söker på ett ord så kommer det upp en massa förslag på det språk man skriver in på. Ordförslagen markeras tydligt med en svensk respektive storbritannisk flagga. När man hittar det ordförslag man söker klickar man på den kolumnen och så får man översättningen. Man kan även gå framåt/bakåt och få fram historik på sina sökningar. Dessutom finns det en "Mer" kategori där det finns en lista med förkortningar, information om deras lexikon, hjälp och info om bab.la GmbH.

Mina åsikter
Jag tycker att detta är en kanonapp. Den är enkelt och lätt att förstå. Den gör vad den ska utan att krångla till det hela. Att det inte behövs någon Internetuppkoppling är också vääääldigt bra.

Pris
Gratis!

Betyg
En klar femma! Appen är helt klart underskattad. Den gör som sagt vad den ska, på ett väldigt bra sätt och är dessutom gratis. Den tar inte så mycket plats heller. En app som är riktigt bra att ha.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar