tisdag 30 november 2010

The Moron Test

Om appen
The Moron Test är en app där det för tillfället finns fyra olika "banor"/test. I varje test ställs man för olika typer av frågor/kluriga situationer. Ofta ställs det en fråga eller så får man en uppmaning som är relativt enkel att förstå. Men när man ska svara på frågan/följa uppmaningen så är det ofta ganska missvisande alternativ man får. T.ex. så kan det så "Click on the sun to continue" och så får man en bild på en pappa med sin sån. Då tolkar man det kanske som att man inte ska klicka på pappan, utan på sonen. Men i bakgrunden finns det en liten, liten sol - och det är givetvis den man ska klicka på.

Tycker man att det är för lätt så kan man försöka slå sin egen tid.

Mina åsikter
Jag tycker att appen är väldigt välgjord och snygg. Dessutom är soundtracken väldigt skön. Det är väldigt roligt eftersom det är så lätt men ändå så svårt. Som tur är finns det checkpoints då och då så man inte måste börja om från början varje gång. Dock stör jag mig på att man måste börja om från början efter att ha misslyckats tre gånger. Det kan bli väldigt irriterande om man fastnar på just en fråga och måste börja om en massa gånger.

Spelet kan bli väldigt underhållande om man spelar med vänner.

Pris
7 kr.

Tips
Markera texten nedanför för att läsa tipset (detta så att du inte råkar läsa i misstag, du kanske vill klura ut detta själv). Vet du inte hur man markerar stå tryck "ctrl" + "a" på ditt tangentbord (håll inne "ctrl"-tangenten innan du tycker på "a"-tangenten)
Ibland kan man behöva vända upp-och-ned på sin iPhone/iPod touch för att kunna gå vidare.
Ibland får man inga instruktioner, det beror på att det stog ett tag innan. T.ex. helt plötsligt kan det komma upp "Hint it's the green one" och några frågor senare kommer det upp en blå och en grön knapp. Då ska du alltså trycka på den gröna knappen.

Betyg
Det är lite får få "banor"/test och det är irriterande att man måste börja om efter att man misslyckats tre gånger. Hade det inte varit för detta hade spelet fått en solkar femma.

4/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar