onsdag 14 september 2011

Jungle Crash Land

Om appen
Jungle Crash Land är ett spel från Donut Games som är väldigt gammalt. I spelet är du ett flygplan. Det finns tre olika "Game modes" - "Challanges", "Arcade mode" och "Star pilot". I "Challanges" finns massvis med banor som du ska klara av. Du kör en bana i taget. I "Arcade mode" kör du flera banor i rad och i "Star pilot" är upplägget lite annorlunda. Ditt flygplan åker ständigt framåt och nedåt. För att förhindra detta "klickar" du på skärmen, vilket gör att flygplanet åker uppåt. Du ska klara dig så långt som möjligt genom att undvika hinder.

I de andra två "Games mode"-en så åker du framåt och när du åker bort ur skärmen kommer ditt plan fram igen på andra sidan skärmen, fast då är planet lite längre ned. På marken finns hinder i fråm av träd, berg och vatten. För att inte krascha i dessa hinder så ska du släppa bomber från planet, som du har i begränsat antal. Målet är att landa på marken utan att planet åker in i ett hinder.

Pris
7 kr.

Mina åsikter
Spelet kan vara ganska beroendeframkallande ett tag, men efter ett tag så tröttnade jag. Själva spelet känns ganska gammalt, simpelt och enformigt, vilket också troligtvis är anledningen till varför jag tröttnade efter ett tag.

Betyg
Spelet får 3 av 5. Helt okej för priset, men inget särskilt märkvärdigt.

3/5

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar